"LIVNOPUTOVI" d.o.o. se u svom poslovanju vodi principima društveno odgovornog poslovanja nastojeći implementirati visoke standarde koje propisuju Livnoputovi ISO 9001:2008 certifikat ugledne svjetske i domaće institucije.

U svim segmentima poslovanja veliku pozornost posvećujemo odnosima sa zaposlenicima, zaštiti okoliša, te odgovornom odnosu prema zajednici u kojoj poslujemo i živimo.Kroz donacije i sponzorstva gotovo uvijek u okviru naših mogućnosti podupiremo kulturna i sportska zbivanja, te humanitarne akcije u našoj županiji.

Dana 19.04.2006. godine ugledna međunarodna certifikacijska kuća Bureau Veritas Certification dodijelila nam je certifikat za sustava upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001:2008 za djelatnost izvođenja radova niskogradnje.

ISO 9001:2008 je danas najpoznatiji sustav za ocjenu kvalitete neke tvrtke; on vrednuje cjelokupno poslovanje i organizacijsko ustrojstvo tvrtke. Svi segmenti poslovanja definirani su određenim procedurama s kojima su upoznati svi uposlenici i koji ih se pridržavaju tijekom obavljanja tih aktivnosti.Stjecanje certifikata kvalitete ISO 9001:2008 za nas je još jedna potvrda da smo odlični u poslu koji radimo i dokaz našeg opredjeljenja za kvalitetu i trajno poboljšavanje poslovanja.